Thuisgebruik producten timexpert white

Promo dagcrème white spf20 met gratis reinigingmelk

Wil jij graag een egale huid zonder pigmentvlekken?

Dan is de Spot Correction Cream voor jou de oplossing! Deze dagcrème van Germaine de Capuccini bevat diverse fruitzuren die de bovenste laag dode huidcellen verwijdert. Hierdoor neemt de zichtbare pigmentatie onmiddellijk af.

Bovendien zorgt de dagcrème voor een diepgaande verzorging van de huid die de aanmaak van melaninevermindert. Daardoor zullen pigmentvlekken verwijderen en wordt het pigmentatieproces gereguleerd. Een heldere en egale uitstraling komt zo tevoorschijn.

Deze dagcrème heeft ook een SPF 20 zonbescherming die de huid beschermt tegen UV-straling waardoor nieuwe pigmentvlekken voorkomen worden.

Nu in promo als je de dagcrème aankoopt dan krijg je nu GRATIS de exfoliating clarifying melk twv 49,60 euro!

Exfoliërende melk met glycolzuur ingekapseld in cyclodextrines. Deze melk van de Timexpert White lijn reinigt de huid diep en vergemakkelijkt de eliminatie van dode cellen die overtollige melanine bevatten en voor een doffe teint zorgen. Hierdoor vermindert de verschijning van donkere vlekken en wordt het pigmentatieproces gereguleerd.

Een heldere en vernieuwde huid komt zo tevoorschijn.

De dagcrème komt op 74,40 euro

Dagcrème SPF 20

Wil jij graag een egale huid zonder pigmentvlekken?

Dan is de Spot Correction Cream voor jou de oplossing! Deze dagcrème van Germaine de Capuccini bevat diverse fruitzuren die de bovenste laag dode huidcellen verwijdert. Hierdoor neemt de zichtbare pigmentatie onmiddellijk af. Bovendien zorgt de dagcrème voor een diepgaande verzorging van de huid die de aanmaak van melaninevermindert. Daardoor zullen pigmentvlekken verwijderen en wordt het pigmentatieproces gereguleerd. Een heldere en egale uitstraling komt zo tevoorschijn.
Deze dagcrème heeft ook een SPF 20 zonbescherming die de huid beschermt tegen UV-straling waardoor nieuwe pigmentvlekken voorkomen worden.

Deze dagcrème komt op 74,40 euro

Precision spot diminish

Een sterk geconcentreerde formule die rechtstreeks op donkere vlekken en pigmentvlekken wordt aangebracht om ze te minimaliseren en te verwijderen. Doordat door deze formule de aanmaak van melanine wordt gereguleerd, gecorrigeerd en voorkomen, zal de verschijning van pigmentvlekken op de huid verminderen en wordt het pigmentatieproces gereguleerd. Een heldere, vernieuwde en egale uitstraling komt zo tevoorschijn.

Deze spot diminish komt op 69,40 euro

Spot correction intensive serum

 

Serum van de Timexpert White collectie van Germaine de Capuccini die rechtstreeks op donkere vlekken en pigmentvlekken wordt aangebracht om ze te minimaliseren en te verwijderen. Doordat door deze formule de aanmaak van melanine wordt gereguleerd, gecorrigeerd en voorkomen, zal de verschijning van pigmentvlekken op de huid verminderen en wordt het pigmentatieproces gereguleerd. Een heldere, vernieuwde en egale uitstraling komt zo tevoorschijn.

Dit serum komt op 88,40 euro

 

 

 

 

Alle producten kunnen besteld worden via mail naar gaelle@bellebygaelle.be

Graag help ik u naar de zoektocht om de juiste producten te vinden aangepast aan uw huidtype