Hydra elements

Voor een droge mannenhuid biedt deze crème vitaliteit en hydratatie. Hydra Elements laat een fris gevoel achter op de huid. Het hydrateert, verstevigt en voedt de huid van de man. Het is de best aanbevolen dagcrème voor mannen die hun huid willen verzorgen.

Aqua clean gel

Een lichte verfrissende gel die de mannenhuid reinigt en overtollig talgverwijdert. Het gaat de vorming van zwarte puntjes en verwijde poriën tegen. Geschikt voor elk huidtype, ook de gevoelige huid. Perfecte voorbereiding op een scheerbeurt met langdurig glad resultaat.

Cool scrub

 

Een peeling voor het mannengelaat met microbolletjes die onzuiverhedenvan de huid verwijdert en direct zorgt voor een fris gevoel. De eerste noodzakelijke stap voor een perfect geschoren gelaat.

Supreme shave

Een extra rijke scheercrème die speciaal is ontwikkeld om het scheermes beter over de huid te laten glijden, wat het risico op irritatie voorkomt. Winnaar Beauty Shortlist Awards 2017.

Fini shave

Een kalmerende emulsie specifiek voor de mannenhuid die irritatievermindert en de huid hydrateert. Ook remt het de haargroei af.

Eau de parfum noir

Heerlijke parfum van Germaine de Capuccini. De geur van de veeleisende man, zelfverzekerd, ambitieus, charismatisch, met een uitstraling van aangeboren elegantie en eenvoud. Met altijd een positieve houding. Sensueel. Onweerstaanbaar uniek.

De essentie begint met de waarneming van het transparante citrusaroma, fris en schoon in zijn boventonen. Met groene accenten en opwekkende akkoorden van sappig fruit. Het hart ontsluiert een dominante houtnoot, begeleid door subtiele noten van leer en een lichte grondtoon van specerijen. De gardenia geeft zoete geurschakeringen af. Een mengeling van facetten die het prismatische karakter van de samenstelling onmiskenbaar maken. De intense en warme basisnoot waarin muskus de boventoon voert, geeft de geur een heel sensuele afronding. Een parfum dat zich transformeert tot een mysterieus en puur, discreet en glamoureus object van verlangen, dat niemand onverschillig zal laten.

 

 

 

Alle producten kunnen besteld worden via mail naar gaelle@bellebygaelle.be

Graag help ik u naar de zoektocht om de juiste producten te vinden aangepast aan uw huidtype