Hyaluronic force serum

Intens hydraterend serum met hyaluronzuur dat geschikt is voor een vochtarme huid die trekkerig aanvoelt. Hyaluronzuur wordt soms als wondermiddel beschreven wegens het unieke vermogen om vocht te binden en vast te houden. Het houdt tot 1000 keer zijn gewicht vast in water en trekt het vocht naar de huid toe. De huid wordt dus diepgaand en grondig gehydrateerd. Bovendien versterkt dit serum het afweersysteem van de huid met een beschermlaag tegen bacteriële flora.

Intense comfort hydractive mask

Hydraterend masker met een krachtige werking die intens vochtinbrengendis en de huid zacht maakt. Het masker is geschikt voor een droge huid die trekkerig aanvoelt. Ideaal bij veranderingen van seizoenen, in periodes van stress, reizen, tijdens een zwangerschap of na de bevalling. Zorgt voor een onmiddellijke, intense en langdurige hydratatie.

Lip balm anti pollution SPF 20

Lipverzorging voor een droge huid die trekkerig aanvoelt. Het lippen balsemzorgt voor een onmiddellijke, intense en langdurige hydratatie omdat de cellen in de hydrolipidenlaag worden hersteld en geregenereerd. Omdat de hydratatie van de buitenste laag verbetert wordt, gaat de balsem het transepidermaal vochtverlies tegen waardoor de zachtheid en elasticiteit van de huid behouden blijft. Bovendien wordt de epitheelvorming en regeneratie van de huid ondersteund zodat het herstel van gebarsten lippen aanzienlijk wordt verbeterd.

 

 

 

Alle producten kunnen besteld worden via mail naar gaelle@bellebygaelle.be

Graag help ik u naar de zoektocht om de juiste producten te vinden aangepast aan uw huidtype.