Supreme definition cream

 

Liftende dagcrème met aanspannend effect van de Timexpert Lift(IN) collectie van Germaine de Capuccini. Deze vollere crème gaat volumeverlies en slappe huid in het gelaat en de hals tegen. Dit product verstevigt en geeft vorm aan die delen van het gelaat die dat nodig hebben. De cohesie van de huid wordt versterkt en de gelaatsovaal krijgt nieuwe vorm. De onderhuid wordt opnieuw dichter en compacter waardoor lijnen en rimpels minder zichtbaar en gladder worden. Specifiek om volumeverlies tegen te gaan, wat de oorzaak is van het uitzakken van een gelaatsuitdrukking.

Neck cream

Nieuwe, unieke en specifiek liftende crème voor de hals en nek die volumeverlies tegen gaat. Dit product geeft direct een aanspannend effect op het gebied van hals en decolleté. De slappe en hangende huid wordt gecorrigeerd. Daarnaast vermindert deze crème de contouren van de kin. Je zal opnieuw die jonge uitstraling krijgen.

Supreme definition lifting eye cream

Laat je ogen opnieuw spreken en verban hangende oogleden en een vermoeide blik tot het verleden. De nieuwe oogverzorging reconstrueert de huidmatrix rond de ogen om de blik opnieuw te openen. Kleur corrigerende pigmenten vervagen de futloze en matte teint waardoor je ogen opnieuw de aandacht trekken.
Dit is de nieuwste oogcrème om de huid rondom de ogen op een mooie manier te liften, zonder een trekkerig gevoel te veroorzaken. Met de bijgeleverde spatel, elke dag een plezier om de ogen te voorzien van de juiste voeding.

Vector lift in serum

Een zeer sterk liftende en voedend serum,  die volumeverlies tegen gaat. Geconcentreerde formule die in staat is onmiddellijk en duurzaam liftendeffect te geven. Het gelaat krijgt haar stevigheid terug. Waardoor de ovale vorm herstelt en onmiddellijk gladder aanvoelt. Verstevigend Master Serum: Geeft contouren opnieuw vorm, rijker en meer voedend dan een conventioneel serum.

Flash lift 

Dit Flash Lift serum vermindert onmiddellijk tekenen van vermoeidheid en stress. De huid wordt gehydrateerd en gelift. Het effect blijft de hele dag werken en binnen de 15 minuten na het aanbrengen, vermindert het de openstaande poriën. Door onze hectische levensstijl krijgen we een gestresseerde huid die er vermoeid uitziet, ontstaan er zakken onder de ogen, roodheden, gezwollen ogen en openstaande poriën. Voor een oppepper of een speciale gelegenheid gebruik je de Flash Lift. De huid is gelift, opgehelderd, gehydrateerd, zijdezacht, rimpels en expressielijntjes vervagen en is meer uniform. Je make-up zal langer mooi blijven en de hele dag blijven zitten.

 

 

 

Alle producten kunnen besteld worden via mail naar gaelle@bellebygaelle.be

Graag help ik u naar de zoektocht om de juiste producten te vinden aangepast aan uw huidtype