Soft scrub 365

Scrub voor de zuurstofarme huid waarvan het afweersysteem moet worden geactiveerd en versterkt om vroegtijdige veroudering te voorkomen. De 365 scrub verandert in een romige schuim als het in contact komt met water. Het verwijdert de dode huidcellen, reinigt de poriën, verfijnt de structuur van de huid en verzacht fijne lijntjes.

De huid blijft langer in perfecte conditie, bruist van vitaliteit terwijl de tekenen van huidveroudering vervagen. De huid is helder, fris en voelt zacht aan.

1st essence serum

De 1st Essence van Germaine de Capuccini is een activator van Essentiële Huidbescherming. Dit wil zeggen dat het een Essence is die de buitenste huidlagen sublimeert, de doeltreffendheid van de volgende behandelingen stimuleert en het afweersysteem van de huid effectief versterkt. Bovendien voorkomt het dat vervuilde partikels in de huid indringen en schade toebrengen.

Ook stimuleert de Essence van de Excel Therapy O2 collectie de werkzaamheid van de daarna aangebrachte bestanddelen, neemt ze op en verbetert het rendement ervan tot 100%. Dit dankzij de toename van de doorlaatbaarheid van de huid.

CC cream beige of bronze

Gezichtscrème voor de huid waarvan het afweersysteem moet worden geactiveerd en versterkt om vroegtijdige veroudering te voorkomen. De CC Cream (Color Correcting Cream) combineert alle goede eigenschappen van huidverzorging en make-up in 1 product.

Verkrijgbaar in beige en bronze.

Essential youthfulness intensive mask

Het Essential Youthfulness Mask van Germaine de Capuccini is een intensiefmasker dat zorgt voor de werkelijke bescherming van jouw jeugdigheid. Het masker gaat de vroegtijdige factoren van de veroudering tegen door middel van bescherming van de meest essentiële huidcellen.

Comfort en youthfulness toning lotion

Lotion voor de huid waarvan het afweersysteem moet worden geactiveerd en versterkt om vroegtijdige veroudering te voorkomen. Vormt een fijn laagje dat de huid beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Zorgt voor hydratatie, detoxificatie en bescherming.

Comfort en youthfulness cleansing milk

Reinigingsmelk voor de huid waarvan het afweersysteem moet worden geactiveerd en versterkt om vroegtijdige veroudering te voorkomen. De reinigingsmelk verwijdert alle resten van vuil en make-up en herstelt de huid door een verbeterde zuurstofopname. Bovendien versterkt het de beschermingsmechanismen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Defense pollution cream

Een dagcrème voor de zuurstofarme huid. Een dunne laag die de huid bedekt en de oxidatieve stress neutraliseert die wordt veroorzaakt door de drie grote groepen verontreinigende stoffen: luchtvervuiling, UV-stralen en vervuiling vanuit de directe omgeving. Excel Therapy O2 is high-tech op het gebied van het oplossen en inkapselen van zuurstof. Het gebruik compenseert de gevolgen van pollutie en veroudering. De huid zal zich diep herstellen, ondanks het feit dat ze blootstaat aan de schadelijke inwerkingen. Ze ziet er helder, jong, glad en vitaal uit. Op lange termijn zullen de resultaten nog duidelijker zichtbaar zijn. Geschikt voor de droge huid.

Secret mist

De ‘Secret Mist’ is het nieuwste product in de Excel Therapy O2 lijn, die niet mag ontbreken in uw handtas. Dit is de spray voor de essentiële huidbeschermingdie de huid beschermt tegen stress veroorzakende milieu-omstandigheden en veroudering van de huid vertraagt. ‘Secret Mist’ geeft de huid een 2e schild om zich te beschermen tegen (stads)vervuiling ook wel ‘pollutie’, zoals oa: UV-straling, uitlaatgassen van auto’s en uitstoot van fabrieken.

 

 

 

Alle producten kunnen besteld worden via mail naar gaelle@bellebygaelle.be

Graag help ik u naar de zoektocht om de juiste producten te vinden aangepast aan uw huidtype