Essential removal milk

Reinigmelk die de meest gevoelige huid reinigt en make-up verwijdert zonder nadelige gevolgen te hebben. Dankzij de combinatie van natuurlijkeplanten en bloemen extracten, zorgt het voor opluchting en welzijn. Een delicate bloem uit Azië met een mooie, zachte geur die de huid verzacht, hydrateert en beschermt. De Porcelain Flower wordt traditioneel ingezet tegen roodheden en irritatie.

Essential toning lotion

Reinigingslotion die de pH-waarde van de gevoelige huid balanceert. Dankzij de combinatie van natuurlijke planten en bloemen extracten, zorgt het voor opluchting en welzijn. Een delicate bloem uit Azië met een mooie, zachte geur die de huid verzacht, hydrateert en beschermt. De Porcelain Flower wordt traditioneel ingezet tegen roodheden en irritatie.

Balancing removal gel

Een uitstekende reinigingsgel om make-up en oneffenheden te verminderen. Ideaal voor mannen en vrouwen die liever een ‘was‘ product gebruiken. Laat uw huid schoon en fris achter.

Balancing toning lotion

Deze lotion voor de gemengde en vette huid is talg regulerend en heeft een matterende, rustgevende, balancerende en regulerende werking. Verwijdert resten van het reinigingsproduct op het gezicht, brengt de pH-waarde van de opperhuid in evenwicht, verzacht en verfrist de huid.

Express removal water

Deze reiniging is geschikt voor elke huidtype. Het is de ultieme alles-in-één reiniger! Het product bestaat uit de combinatie van een toner en oogmake-up remover. Ideaal dus om te gebruiken op vakantie of bij tijdsgebrek.

Eye make up remover

 

De Eye Make-up Remover verwijdert oogmake-up en hydrateert de huid. Door haar lichtere werking en hydraterend effect is het aanbevolen voor allehuidtypes. Het biedt een zachte reiniging voor de ogen op basis van kamille-extract.

Exfoliating scrub

Gezichtsscrub voor een normale, dikke of vale huid. De Options Universe collectie van Germaine de Capuccini biedt de ideale bescherming voor elk probleem. Deze scrub is dan de ultieme reiniging voor uw huid.

 

 

 

Alle producten kunnen besteld worden via mail naar gaelle@bellebygaelle.be

Graag help ik u naar de zoektocht om de juiste producten te vinden aangepast aan uw huidtype