Shower scrub exfoliating sugar body scrub

Een lichaamsscrub met suikerkristallen die de huid diep reinigt en exfolieert. Maakt de huid grondig schoon en gaat tegelijkertijd uiterst respectvol om met zelfs de meest gevoelige huid. Bevordert het doordringen van de cosmetische producten die erna gebruikt worden. Het resultaat is een zachte en stralende huid, die perfect gehydrateerd is dankzij de opname van een huidverzachtend complex van natuurlijke origine. Het is heel eenvoudig te gebruiken en te verwijderen.

Shower gel

Een douchegel met zachte actieve ingrediënten zoals jojoba en olijven, die de huid verzorgen.

White tea boby milk

Een hydraterende bodylotion met lichte textuur, die helpt het trekken van de huid te verminderen, gemakkelijk wordt geabsorbeerd en ervoor zorgt dat de huid subtiel geparfumeerd, zijdezacht en satijnachtig is. In korte tijd zal de huid er perfect gehydrateerd, mooi, zacht, glad en fluweelachtig uitzien. Zowel voor mannen als vrouwen.

Freedom legs spray

Freedom Legs bevrijdt je benen en geeft ze onmiddellijk verlichtingfrisheiden comfort. Het is een comfortabele gel in spray-vorm die snel wordt opgenomen. Ideaal op elk moment van de dag. Gel in spray voor lichtere benen. Maak een einde aan dat onaangename gevoel van zware, opgezette en vermoeide benen. Ideaal op elk moment van de dag; zelfs effectief met sprayen over panty’s heen. Kleeft niet en geeft geen vlekken.

Hand cream

• Een exclusieve geavanceerde formule die beschermt, herstelt en intens hydrateert.
• Aanbevolen voor: elke leeftijd het hele jaar door, zowel voor mannen als vrouwen.

 

 

 

Alle producten kunnen besteld worden via mail naar gaelle@bellebygaelle.be

Graag help ik u naar de zoektocht om de juiste producten te vinden aangepast aan uw huidtype