Thuisgebruik producten timexpert white

Dagcrème SPF 20

Wil jij graag een egale huid zonder pigmentvlekken?

Dan is de Spot Correction Cream voor jou de oplossing! Deze dagcrème van Germaine de Capuccini bevat diverse fruitzuren die de bovenste laag dode huidcellen verwijdert. Hierdoor neemt de zichtbare pigmentatie onmiddellijk af. Bovendien zorgt de dagcrème voor een diepgaande verzorging van de huid die de aanmaak van melaninevermindert. Daardoor zullen pigmentvlekken verwijderen en wordt het pigmentatieproces gereguleerd. Een heldere en egale uitstraling komt zo tevoorschijn.
Deze dagcrème heeft ook een SPF 20 zonbescherming die de huid beschermt tegen UV-straling waardoor nieuwe pigmentvlekken voorkomen worden.

Precision spot diminish

Een sterk geconcentreerde formule die rechtstreeks op donkere vlekken en pigmentvlekken wordt aangebracht om ze te minimaliseren en te verwijderen. Doordat door deze formule de aanmaak van melanine wordt gereguleerd, gecorrigeerd en voorkomen, zal de verschijning van pigmentvlekken op de huid verminderen en wordt het pigmentatieproces gereguleerd. Een heldere, vernieuwde en egale uitstraling komt zo tevoorschijn.

Spot correction intensive serum

 

Serum van de Timexpert White collectie van Germaine de Capuccini die rechtstreeks op donkere vlekken en pigmentvlekken wordt aangebracht om ze te minimaliseren en te verwijderen. Doordat door deze formule de aanmaak van melanine wordt gereguleerd, gecorrigeerd en voorkomen, zal de verschijning van pigmentvlekken op de huid verminderen en wordt het pigmentatieproces gereguleerd. Een heldere, vernieuwde en egale uitstraling komt zo tevoorschijn.

 

 

 

 

Alle producten kunnen besteld worden via mail naar gaelle@bellebygaelle.be

Graag help ik u naar de zoektocht om de juiste producten te vinden aangepast aan uw huidtype