DERMAPLANNING

Boek nu online

Dermaplanning verjongt de huid onmiddellijk door de bovenste laag van de hoornlaag, samen met de donshaartjes te verwijderen d.m.v. een speciaal ontworpen steriel chirurgisch mesje. Het is zeer effectief en beperkt fijne lijntjes, vermindert rimpels en acnélittekens, terwijl de huid zacht, soepel, en krachtig blijft. Het wordt al meer dan 40 jaar gebruikt in medische praktijken om de huid voor te bereiden op dermatechpen(microneedling). Bij ons vormt het vaak de exfoliatiefase bij anti-aging facials. Het wordt ook gebruikt om de huid voor te bereiden op led therapie en microneedling. (LED zal altijd toegepast worden bij deze behandeling) Dermaplanning verhoogt de penetratie van actieve werkstoffen in een facial en van verzorgingsproducten voor thuisgebruik. Het creëert de perfecte basis voor alle facials en geeft je onmiddellijk een zeer mooie en natuurlijke glow

 

Wat met de donshaartjes? 

Haartjes groeien niet donkerder, vlugger of dikker terug! Eén van de grootste misvattingen over het verwijderen van donshaar met een mesje is dat ze donkerder of dikker zouden terug groeien. Neen, ze groeien gewoon op dezelfde manier en en met dezelfde kleur terug. Als de haartjes terug gegroeid zijn zullen ze er precies hetzelfde uitzien als voorheen. De enige manier waarop vellushaar (donshaar) zich omzet in terminaal haar is door hormonale veranderingen of medicatie.

De dermaplanning behandeling biedt volgende voordelen:


- Verheldert oppervlakkige pigmentvlekken
- Creëert een gezondere en stralendere teint
- Het gelaat ziet er gladder uit, waardoor make-up beter hecht
- Vermindert fijne lijntjes en rimpels
- Verhoogt de absorptie van actuele producten zoals serums en maskers
- Verminderd acné-opstoten
- Poriën zijn niet meer verstopt door dode huidcellen
- Verzacht tekenen van veroudering
- Bevordert aanmaak collageen en elastine
- Verzacht UV-schade
- Verminderd onzuiverheden
- Verzacht open poriën
- Mag maandelijks herhaald worden (om de 4 a 6 weken)

Dermaplanning verzorging + LED therapie 102,-

(Complete gelaatsverzorging, dermaplanning + 20 min LED) 60min

Bij de dermaplanning zal LED therapie toegepast worden omdat dit de werking van het masker versterkt en de huid laat kalmeren en daarbij de huid gaat versterken en sneller zal laten herstellen. De behandeling bevat dus ook een volledige gelaatsverzorging.

Het LED-gezichtsmasker combineert alle voordelen van de verschillende kleuren LED licht met infrarood om nog dieper in de huid door te dringen dan elk ander lichttherapie apparaat. Hierdoor is dit apparaat de beste oplossing voor huidproblemen en irritaties. Elke behandeling met het LED-masker is pijnvrij en niet-invasief. Het is veilig en effectief voor elk type huid. Het masker is klinisch bewezen, chemicaliën-vrij en is toepasbaar in de behandeling van acne, huidveroudering, roodheid, huidtint en cel verbetering. Het zorgt voor een transformerende verbetering van je algemene huidconditie waardoor je huid er een stuk jonger uit zal zien. 

Het LED-gezichtsmasker is voorzien van 5 verschillende kleuren die energie geven in de vorm van LED-lichttherapie. Deze zijn in staat jouw huidproblemen te genezen door dieper in de huid door te dringen en doeltreffend de oorzaak van het huidprobleem te elimineren. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat blauw licht effectief is in de bestrijding van acne.

 

-Rood licht

Het krachtigste licht voor het stimuleren van de bloedsomloop, versnelde productie van collageen, wat een voordeel is om uw huid elastisch, gladder en egaler te houden. 

-Groen licht

Gebruik voor de gemengde huid, genezen van wonden, verminderen van huidrimpels, verbeteren van pigmentatie, voornamelijk anti-aging. 

-Blauw Licht

Ideaal om de gevoelige huid te kalmeren en de huid strakker te maken. Zorgt tevens voor de afbraak van bacteriën. 

-Geel Licht

Zorgt voor de bevordering van de lymfedrainage, het gladmaken van uw huid en het verminderen van de roodheid. Ook verbetert het de zuurstof in de cellen.

Dermaplanning + Dermatechpen + LED therapie 195,-

(Complete gelaatsverzorging, dermaplanning, dermatechpen + 20 min LED 90 min)

De perfecte combinatie voor de ultieme behandeling tegen huidverbetering.

Door dat alle dode huidcellen en donshaartjes weg zullen zijn door de dermaplanning, zullen alle producten extra diep in de huid kunnen dringen met onze dermatechpen (microneedling). Daarna zal de huid ook nog eens volledig gekalmeerd en extra op uw eigen huidconditie werken.