Over Germaine de capuccini 

Voor mijn professionele huidverzorgingsbehandelingen doe ik een beroep op de exclusieve producten en technieken van Germaine de Capuccini. Ken je dit merk nog niet? Dan stel ik het kort aan je voor. 

Germaine de Capuccini werd in 1964 opgericht door Carmen Vidal. Ze deed dit vanuit haar eigen schoonheidsgeheimen en de cosmeticatechnieken die ze door de jaren heen in Parijs leerde kennen. Door de jaren heen is ze uitgegroeid tot één van de pioniers van de professionele huidverzorging. 

Het Spaanse merk heeft vandaag een heel uitgebreid assortiment: 25 lijnen en meer dan 400 producten. Elk ingrediënt wordt door dermatologen getest voordat het richting mijn schoonheidinstituut komt. Maar, en misschien nog belangrijker, ook jij kan thuis gewoon zelf jouw huid verzorgen met deze producten. 

Er is namelijk een product voor elk huidprobleem: van anti-aging en medisch-esthetische middelen tot suncare en wellness. Daarnaast heeft Germaine de Capuccini alles in zijn gamma om je te helpen bij een klassieke gelaatsverzorging of om jouw cellulitis of huidverslapping te behandelen. 

Nog een leuk weetje: ze hebben zelfs een productlijn voor mannen! 

 

Wil je zelf eens testen hoe jouw huid de huidverzorgingsproducten en -technieken van Germaine de Capuccini ervaart? Maak een afspraak!