BEHANDELINGEN

Elke huid is anders. Daarom garandeert skin & body experte Gaëlle u een gepersonaliseerde behandeling. 

Ontdek de vele actieve behandelingen met de zachte producten van Germaine De Capuccini en het verbluffende resultaat achteraf.

Dermaplaning

Op zoek naar een huidbehandeling die direct resultaat garandeert? Dan is dermaplaning iets voor u! Met een chirurgisch mesje schraap ik donshaartjes, dode huidcellen en vuil van uw gezicht. In tegenstelling tot bij een ontharing, groeien de verwijderde donshaartjes op dezelfde manier en in dezelfde kleur terug. Wat kan u na de behandeling verwachten? - Een glanzende huid - Een zijdezachte huid - Minder zichtbare littekens, pigmentvlekjes en fijne lijntjes - Make-up die langer blijft zitten U geniet ongeveer een maand van het resultaat van deze behandeling.

Semi Permanente Make-Up

Wilt u er dagelijks verzorgd uitzien zonder er al te veel moeite te hoeven doen? Dan is het een idee om uw wenkbrauwen of lippen onder handen te laten nemen met semi-permanente make-up. In dit geval kan ik ook een semi-permanente eyeliner aanbrengen. Semi-permanente make-up wordt vaak verward met een tatoeage. Het verschil is echter dat het aanbrengen van semi-permanente make-up minder diep wordt aangebracht. Hierdoor vervaagt de make-up na verloop van tijd.

Laserontharing

Benen, oksels en andere lichaamsdelen ontharen, is voor gelijk wie niet het leukste werkje. En dan heb ik het nog niet over eventuele kwetsuren of irritaties. Met laserontharing is dat allemaal verleden tijd. Ik laser uw haren op de meest vervelende plekjes in enkele sessies definitief weg. Deze behandeling is er niet alleen voor vrouwen maar ook voor mannen.

Dermatechpen

Een jonger ogende huid zonder plastische chirurgie? Overweeg dan zeker een behandeling met de dermatechpen, die de collageenproductie van uw huid stimuleert. Deze pen bevat 36 zeer fijne micronaalden waarmee ik kleine prikjes in uw huid aanbreng. Als reactie gaat uw huid zich herstellen en misschien eerst licht ontsteken. Dat laatste geeft een boost aan de collageenproductie en dat is wat u nodig heeft. Wat kan u verwachten na deze behandeling? - Uw huid ziet er jonger, frisser en gezonder uit - Uw huid is steviger en veerkrachtiger - De poriën in uw gezicht zijn fijner - De lijntjes en rimpels in uw gezicht zijn minder zichtbaar - Uw huid heeft een betere textuur

Neo age kuur

Met de Neo Age-kuur werkt u ook thuis aan een betere huid. Deze behandeling: - neutraliseert contracties van de huid - vult uitdrukkingslijnen op - maakt de rimpels glad Wat kan u verwachten? - 3 nachtserums en 1 dag- en nachtcrème die u thuis gedurende 30 dagen gebruikt - Om de 10 dagen een gespecialiseerde gelaatsverzorging met unieke cuppingmassage en facial yoga Ik voer deze behandeling enkel uit bij personen van 30 jaar of ouder.

Gespecialiseerde gelaatsverzorgingen

Doeltreffende gelaatsverzorgingen die uw huid naar een hoger niveau tillen.

Klassieke gelaatsverzorgingen

Gaat u liever op een traditionele manier aan de slag om uw huid te verbeteren? Doe dan een beroep op mijn gepersonaliseerde huidbehandelingen, aangepast aan uw huidtype.

Basic gelaatsverzorgingen

Onze basic gelaatsverzorgingen van Germaine De Capuccini zijn niet alleen kwaliteitsvol. Ze doen het nodige voor uw huid en bezorgen u een prachtig resultaat.

For men verzorging

Ook als man is het nodig om uw huid te verzorgen. Met mijn specifieke 'for men verzorging' gaat u de veroudering van uw huid tegen.

Make-up

Verzorgende make-up, overdag en 's avonds.

Acties

Acties die nu gelden.

Epilatie

Bent u fan van de klassieke epilatie? Ook dit is mogelijk bij Belle by Gaëlle. We gaan de haren op de gewenste plaatsen verwijderen door middel van wax.

Bijkomende behandelingen

Als gespecialiseerde skin & body experte, zijn er echter nog tal van andere behandelingen waarvoor u bij mij terecht kan. Denken we aan een pedicure of een lashlift. Informeer je zeker.