Extra comfort cleansing gel

Zijdezachte schuim met een gel textuur, waardoor onzuiverheden verminderen, make-up en restanten van vervuiling door het milieu verwijderd worden van de huid. De reinigingsgel zorgt voor een diepgaande reinigingvan de huid zonder die uit te drogen. De huid ziet er fantastisch schoon, fris en duurzaam soepel huid. Voor de normale/gemengde huid.

Purifying mattifying foam

Schuim voor de vette huid die de opperhuid diepgaand vrij maakt van onzuiverheden, het teveel aan vet verwijdert en haar tegelijkertijd grote souplesse, frisheid en een duurzaam mat aanzien geeft. Door de actieve bestanddelen bevordert het de natuurlijke bescherming en reguleert het de talgafscheiding van de huid. Daardoor zal de huid er schoner en natuurlijker uitzien.

Refiner lotion

Peeling-essence die de dode huidcellen van het huidoppervlak verwijdert en onmiddellijk zorgt voor een stralende, zachte huid. De essence peelt en zuivert de huid en minimaliseert de zichtbaarheid van poriën. Bovendien wordt de huid gehydrateerd en helpt het product om de negatieve invloeden te neutraliseren die emotionele stress op de huid kan hebben, zeker op de jeugdige huid. Geschikt voor de normale huid.

Hydro mattifying gel cream oil free

Olievrije gel crème die de huid hydrateert en verzacht. Hydratatie moet bij de vette huid een hydratatie zijn met specifieke actieve bestanddelen die ervoor zorgen dat de onbalans in de talgafscheiding gecorrigeerd wordt en het ontstaan van acne voorkomen wordt. Deze crème is in het bijzonder geschikt voor een vette huid om het teveel aan vet en glimmende zones op te lossen. Het product is vrij van olie en bevat een innovatief hydraterend ingrediënt dat uitdroging van de huid voorkomt.

No-stress hydratating cream

 

Hydraterende dagcrème die de huid in evenwicht brengt, vrij van onvolmaaktheden maakt en tegelijkertijd ook zachtheid en bescherming biedt. Het heeft een fluweelzachte lichte textuur die de huid onmiddellijk hydrateert, versterkt en laat stralen. Ook helpt het de negatieve invloed, die emotionele stress iedere dag kan hebben op de kwaliteit van de huid, te neutraliseren en brengt de huid zo in harmonie met haar natuurlijke omgeving.

Sos spot roll-on

Biedt een intense behandeling tegen alle imperfecties zoals bijvoorbeeld puisten. Deze gel bevat een krachtige cocktail van actieve ingrediënten die de huid geneest en onzuiverheden binnen 24-48 uur laat verdwijnen. Onmiddellijk toe te passen op een geïnfecteerde zone en 2-3 keer per dag aanbrengen voor een mooi resultaat.

Anti-imperfection soap

Cleanser zeep die speciaal ontworpen is om acné te verhelpen. Het reinigt en zuivert de huid zonder de beschermende hydrolipide-laag te beschadigen die mee het hydratatieniveau regelt. Zo kan het overtallige talg reguleren en zorgen voor een matte teint. Er is niet enkel een direct resultaat zichtbaar, ook wordt de toekomstige overtollige talgproductie verhinderd.

 

 

 

Alle producten kunnen besteld worden via mail naar gaelle@bellebygaelle.be

Graag help ik u naar de zoektocht om de juiste producten te vinden aangepast aan uw huidtype