Global wrinkles cream supreme,rich en soft

 

Vernieuwde dagcrème van de Timexpert Rides collectie.

Vermindert rimpels, versterkt de huidstructuur en verstevigt de huid. Kortom, dit is de ultieme anti-rimpel dagcrème van Germaine de Capuccini.

Bevat het exclusieve BTX-Ttipeptine en zijn innovatieve werkingsmechanisme voor een “botox-like”effect dat rimpels minder zichtbaar maakt en de huid van binnenuit transformeert. Het gelaat krijgt een uitgerust, compacter, diepgaand glad uiterlijk.

Bovendien levert deze Supreme variant alle voedingsstoffen die de huid met een ernstig lipidentekort nodig heeft en geeft een intens gevoel van comfort.

Resultaten: Vermindering van de rimpels met maar liefst 43%*

*Klinische test onder dermatologische controle bij 30 personen tussen 43 en 73 jaar
Neo Age combineert haar exclusieve formule met een krachtige massagetechniek, gebaseerd op gezichtsyoga en facial cupping die het effect versterkt doordat de verzorging een direct en langduriger resultaat geeft.

Supreme structuur is geschikt voor een droge huid, rich structuur is geschikt voor een normale huid en soft is geschikt voor een combinatie huid.

Neo age cure

Deze kuur van 30 dagen biedt een stevigere huid met minder rimpels en een ongelofelijk gladde textuur. De kuur werkt terwijl u slaapt en combineert drie complementaire producten om de beste resultaten te bereiken vanaf de eerste toepassing. Vanaf de eerste dag is de huidtextuur gladder en de teint stralend. Na 30 dagen ziet u een duidelijk verschil: een nieuwe huid, steviger, elastischer, met minder rimpels.

Pre Renew

Veilige chemische en enzymatische peeling met een enorme vernieuwende kracht. Het verzacht de huidtextuur, maakt de taint uniform en vervaagt zichtbare lijntjes. Bovendien verbetert de oxygenatie van de cellen waardoor de huid beter kan ademen.

ONE – no lines

Serum met een zeer krachtig liftend effect op dynamische rimpels, waarvan de resultaten binnen al een paar dagen na gebruik zichtbaar worden. Dit serum neutraliseert spiercontracties en maakt de huid opnieuw glad. Rimpels worden effectief bestreden.

TWO – densify

Serum die enorm helpt bij het herstel van de steunende structuur van de onderhuid door het collageen- en hyaluronzuurnetwerk van binnenuit omhoog te brengen (plumpen), op de plaatsen waar zich de diepste rimpels vormen. Dit serum heeft een buitengewoon regeneratief vermogen wat de huid diepgaand reconstrueert. Het huidoppervlak is steviger en elastischer waardoor nekplooien en halsrimpels aanzienlijk verminderen.

Gebruik: 

Dag 1-15:  Breng na de reiniging twee pippetjes Pre Renew aan op het gelaat, hals en décolleté. Wacht een paar seconden tot het product is opgenomen in de huid. Vervolgens breng je twee pippetjes ONE aan en laat je het zachtjes inwerken.

Dag 16-30: Breng na de reiniging twee pippetjes Pre Renew aan op het gelaat, hals en décolleté. Wacht een paar seconden tot het product is opgenomen in de huid. Vervolgens breng je twee pippetjes TWO aan en laat je het zachtjes inwerken.

Night succes

De Night Succes van de Timexpert Rides collectie is een vernieuwend nachtmasker om het nachtelijke metabolisme van de huid te versterken. Het is een milde peeling dat in staat is om de dode cellen van het huidoppervlak te verwijderen zonder de huid aan te tasten. Hierdoor heeft het een sterke antirimpel werking en wordt de huid ontgift en gerevitaliseerd.

Werking:
• Revitaliserend en ontgiftend: een krachtig complex dat op uiterst effectieve wijze de twee complementaire ontgiftingsmechanismen van de huid stimuleert, die erop zijn gericht beschadigde eiwitten af te breken: autofagie en preatosoom; beide zijn van vitaal belang om de huid er gezond en stralend te laten uitzien.
Regenererend, verstevigend en anti-rimpel: de “huidarchitectuur” verbeteren en de aanmaak van collageen en elastine verhogen om het natuurlijke “opvullende vermogen” van de huid op intensieve wijze te verbeteren. Bestrijdt rimpels van binnenuit en verbetert de stevigheid ervan.
Antioxiderende en anti-ageingeigenschappen: de huid wordt voorzien van geweldige antioxiderende en anti-ageingvoordelen. Essentieel om de natuurlijke barrière te versterken en uitdroging te voorkomen.

Gebruik:Voor het slapen gaan op de gereinigde huid of na jouw favoriete serum met de vingers inmasseren op gelaat, hals en decolleté totdat de parels uiteenvallen. (2 à 3x/week naargelang de noden van de huid)

Eye patch 

 

Een oogmasker dat de oogcontour mooi glad maakt en met langdurig resultaat. Ideaal voor een intensieve oogverzorging of voor een speciale gelegenheid.

Eerst de oogcrème aanbrengen en dan deze patchen erop leggen, 20 min laten inwerken en dan afnemen en inmasseren.

Eye contour treatment

De Eye Contour Treatment van Timexpert Rides bestaat uit een dag- en nachtverzorging voor de oogcontouren. Dagemulsie tegen lijntjes en rimpeltjes. Corrigeert onmiddellijk onvolmaaktheden en tekenen van vermoeidheid. Nachtmasker tegen kringen en vochtophopingen. Patch-effect textuur geeft een verlengde afgifte van de ingrediënten.

 

 

 

Alle producten kunnen besteld worden via mail naar gaelle@bellebygaelle.be

Graag help ik u naar de zoektocht om de juiste producten te vinden aangepast aan uw huidtype